! Weblog !


Geen fijne week - zondag 18 juni 2017

Een week geleden hoorden we dat er 2 gezinnen hun mooie viervoeter hebben moeten laten gaan. Allebei nog veel te jong om al gemist te moeten worden. Helaas was er voor beide geen behandeling meer mogelijk. Ik krijg altijd de rillingen van zulke berichten. Ik ga dan vaak even naar Jace en kijk in die mooie bruine ogen van hem. Hopende dat hij nog vele jaren bij ons mag blijven in goede gezondheid. 
Ook kregen we zelf afgelopen donderdag niet zo leuk nieuws, maar dat is weer een heel ander verhaal. 
We proberen dus maar naar de positieve berichten te kijken. Zo vliegen de eerste van de lucky ten bij Angel of Wassenaer uit. Binnenkort zijn er 10 gelukkige baasjes die mogen gaan genieten van hun nieuwe aanwinst. Daarnaast hebben we afgelopen week de avondvierdaagse gelopen. Voor mijn kleine meid de 1e keer. Maar ze heeft hem zonder klagen uitgelopen. Super trots is mama dus. 
We genieten natuurlijk ook nog van het heerlijke weer. Lekker zwemmen en gek doen in het zwembad in de tuin. Zo zie je maar dat er naast al die nare berichten, ook nog wel dingen zijn om van te genieten. Al is het soms met een lach en een traan. 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >